מדוע פיצה כל כך ממכרת?
פיצה היא סוג של מאכל שהוא פשוט הנאה לחושים שלנו. מסתבר שפיצה זה אחד המזונות שיכול לספק אותנו על בסיס יום יומי. לאחרונה, פיצה גם
פיצה היא סוג של מאכל שהוא פשוט הנאה לחושים שלנו. מסתבר שפיצה זה אחד המזונות שיכול לספק אותנו על בסיס יום יומי. לאחרונה, פיצה גם
חוקרים מאוניברטיסת נוטינגהאם גילו שכאשר מחממים או מקררים את הלשון, חלק מהאנשים חווים תחושה של טעם כלשהו, בדרך כלל טעם מתוק או מלוח. היות ותחושה
פנל המומחים של ניוסנס כולל כ- 12 טועמים מקצועיים, כולם סופרטייסטרים (Supertasters) שסוננו בהתאם לתקני ISO על סמך הרגישות הסנסורית שלהם, הזיכרון הסנסורי שלהם והעקביות
חוקרים גילו שתאי החישה נמצאים לא רק על הלשון, אלא במקומות רבים נוספים בגוף, חלקם אפילו במקומות בלתי צפויים. רצפטורים למרירות, למתיקות ולאוממי מפוזרים בבטן,
הרבה מותגים ויצרנים שמחים לקחת על עצמם את האתגר של שילובים מיוחדים, בתקווה ליצור באז במדיה החברתית ולראות את המוצרים שלהם ויראליים. להלן מספר שילובים
אנחנו חיים בעולם משתנה ומצב הרוח שלנו מקבל משמעות גדולה בחיי היום יום שלנו. לצורך המחשה, 47% מהאמריקאים מעידים על עצמם שהם מנהלים את בריאותם
מחקרים הקשורים לאופן שבו המוח שלנו תופס טעם הביא להתפתחות תחום חדש במדע שנקרא נוירו-גסטרונומיה (neurogastronomy). תחום זה מפגיש בין שפים, מדעני מוח, פסיכולוגים התנהגותיים