Save The Date

לפרטים והרשמה לכנס הלקוחות שלנו, נא לשלוח מייל ל – keren@newsense.co.il

פנל המומחים של ניוסנס

פנל המומחים של ניוסנס כולל כ- 12 טועמים מקצועיים, כולם סופרטייסטרים (Supertasters) שסוננו בהתאם לתקני ISO על סמך הרגישות הסנסורית שלהם, הזיכרון הסנסורי שלהם והעקביות הסנסורית. כל הטועמים בפנל עונים על הקריטריונים הבאים: מתחת לגיל 65 ללא מגבלות רפואיות או מגבלות תזונתיות כלשהן לא נוטלים תרופות באופן קבוע וורבליים, ללא מגבלות השפה בעלי מוטיבציה חברי […]

טועמים תרמיים, טעם פאנטום ומה שביניהם

חוקרים מאוניברטיסת נוטינגהאם גילו שכאשר מחממים או מקררים את הלשון, חלק מהאנשים חווים תחושה של טעם כלשהו, בדרך כלל טעם מתוק או מלוח. היות ותחושה זו נגרמת כתוצאה מגירוי של טמפרטורה ולא כתוצאה ממזון או משקה, התופעה מכונה "טעם פאנטום" (phantom taste). אנשים שחווים טעם פאנטום כתוצאה משינוי טמפרטורה של הלשון נקראים טועמים תרמיים (thermal […]

מדוע פיצה כל כך ממכרת?

פיצה היא סוג של מאכל שהוא פשוט הנאה לחושים שלנו. מסתבר שפיצה זה אחד המזונות שיכול לספק אותנו על בסיס יום יומי. לאחרונה, פיצה גם דורגה כאחד המזונות שממש גורמים לנו להתמכר אליה. אז מה יש בפיצה שגורם לנו להתמכרות? ראשית מדובר בשילוב מושלם של מרכיבים: אנשים יאכלו כמעט כל סוג של פיצה ולא בהכרח […]

טיפים לשכלול תהליכי טעימה פנים ארגוניים

אופן הטעימה מאוד משפיע על ההערכה של פרמטרים ספציפיים הקשורים למוצר. לדוגמא: קושי – יכול להשתנות אם נוגסים בשיניים הקדמיות או בשיניים האחוריות. שומניות – יכולה להשתנות אם מעריכים אותה בזמן שהמוצר בפה או לאחר הבליעה. לשם כך חשוב לנסח פרוטוקול טעימה. פרוטוקול טעימה זהו מסמך קצר שמסביר לפרטי פרטים את תהליך הטעימה, כאשר המטרה […]

הצרכנים מנסים להפחית סוכר, אבל מה הם קונים במקום?

המחקר של נילסן מגלה שלאור המודעות הגוברת על השפעת הסוכר על הבריאות, יותר ויותר אמריקאים מצהירים שהם מפחיתים סוכר: 57% מהקונים בארה"ב מדווחים שחשוב להם שהמוצרים שהם קונים לבית יהיו דלי סוכר, עליה של 55% לעומת אשתקד. מספר מדינות אף ניסו להעלות את המודעות לסוכר באמצעות הטלת מיסים על מוצרים שמומתקים בסוכר. במקביל אנו עדים […]